تاریخ: ۲۱ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۸:۱۷
بازدید: ۱۶۴
کد خبر: ۲۴۴۷۸۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

فیلم| ماجرای فروش کیلویی بیل مکانیکی، بولدوزر، موبایل و ماشین لباسشویی!

فیلم| ماجرای فروش کیلویی بیل مکانیکی، بولدوزر، موبایل و ماشین لباسشویی!
‌می‌متالز - ارزیاب گمرک بر اساس فرمت ارائه شده، فروش یک کارتن موبایل به وزن ۸۳ کیلوگرم را به سازمان اموال تملیکی پیشنهاد داد که حاکم شرع با فروش آن مخالفت کرد.

به گزارش می‌متالز، عباس پوریانی، حاکم شرع و نماینده قوه قضائیه در سازمان اموال تملیکی به شرح برخی علل بروز فساد‌های احتمالی در فروش کالا‌های سازمان اموال تملیکی پرداخته است.

محور سخنانی که پوریانی بیان کرده است، عبارتست از:

- کالا وقتی متروکه می‌شود گمرک باید به سازمان اموال تملیکی اعلام کند و این سازمان وظیفه دارد آن را تحویل بگیرد. نقطه شروع دخل و تصرف در مورد کالا‌های متروکه این است که فرمت‌های گمرک به طور دقیق نمی‌شود.

- به استناد ماده ۳۳ قانون تأسیس سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی قبل از آنکه این سازمان در اجرای ماده ۸ این قانون، کالا‌های متروک را بفروشد، حاکم شرع باید اذن فروش آن را صادر کند.

- فرمتی که در اختیار ارزیاب گمرک است به‌خوبی پر نمی‌شود؛ برای نمونه در یک پیشنهاد، فروش یک کارتن تلفن همراه به وزن ۸۳ کیلوگرم! پیشنهاد داده شده است که حاکم شرع مخالف آن بود و اجازه فروش نداد.

- اگر فرمت‌ها به‌درستی پر نشود هر کسی می‌تواند در گمرکات دخل و تصرف انجام دهد.

- درخواست فروش بیل مکانیکی یا لودر یا بولدوزر را مطرح می‌کنند بدون آنکه ساخت کشور یا مدل خودروی سنگین را قید کنند.

- در گمرک این ادعای غلط وجود دارد که فروش کالا در اموال تملیکی بر اساس قوانین بین‌المللی بر اساس وزن است؛ اما مشخصات برخی کالا‌ها مانند تلفن همراه یا ماشین لباسشویی باید مشخص باشد، چون هر کدام قیمت‌های مختلفی دارند.

- اگر کارکنان گمرک به وظایف قانونی خود به‌خوبی عمل نکنند، اشکالات و چه بسا دخل و تصرف‌ها در بحث اموال تملیکی آغاز می‌شود.

تعداد بازدید : 7

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده